1 kg megtisztított burgonya, 10 dkg vaj, 1 tk bazsalikom, zöldpetrezselyem, 1 tk őrölt kömény, só, bors
1. A burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk.
2. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180 fokon sütjük 35-40 percen át.
3.Megforgatjuk többször, hogy minden oldala jól átsüljön és ha szükséges egy kevés olajat is önthetünk alá.
A burgonyákat hámozzuk meg, majd hosszanti irányban vágjuk félbe. Sózzuk, borsozzuk alaposan. Sütőtepsiben osszuk el egyenletesen a pecsenyezsírt, majd erre tegyük a...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA hagymát felkockázzuk lepirítsuk ,majd a végén hozzáadjuk a piros paprikát.A zsemlénket hideg vízbe áztatom,jól kinyomkodom hozzáadom a tojást,petrezselyem zöldet fűszereket jól ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjjában megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük és kihűtjük. 2 kupacra osztjuk és amekkora az egyik kupac, akkora kupac lisztet teszünk mellé. Az élesztőt a langyos tejben a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű