30 dkg darált keksz , 10 dkg margarin, 5 dkg porcukor, kevés tej, 50 dkg gesztenyemassza, 10 dkg margarin, kevés rum, tej, cseresznyeszemek
1. 30 dkg darált kekszet 10 dkg margarinnal és 5 dkg porcukorral, egy kevés tejjel összegyurmázni és kibélelni vele 1 lecsatolható oldalú tortaformát (21 cm-t).
2. 50 dkg gesztenyemasszát (ami már kiolvadt) 10 dkg margarinnal , kevés rummal és egy kis tejjel kikeverünk. Sűrűnek de krémesnek kell lennie.
3. A gesztenyés masszát tegyük rá a kekszes torta alapra.
4. Cseresznyeszemeket lehet belenyomkodni.
5. 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Daráljuk finomra a kekszet, majd forrósítsuk fel a vajat, és öntsük hozzá. Ezután kanállal keverjük alaposan össze, majd egy sütőpapírral bélelt tortaformába öntsük bele. Tenyerün...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Közepes1. 4 tojás sárgáját habosra keverünk 1/2 csomag vaníliás cukorral és 12 dkg kristálycukorral, majd hozzákeverünk 2 szelet reszelt csokoládét, 10 dkg gesztenyepürét, 5 dkg liszttel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűpiskóta A tojásfehérjéket a cukor felével kemény habbá verjük. A porcukor másik felét a sárgákkal habosra keverjük, majd hozzámixeljük az olvasztott vajat is. Összefo...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesA diót durvára vágjuk, és sütőben kicsit megpörköljük. A tojásokat szétválasztjuk. Egy lábosba beletesszük a mézet, adunk hozzá 5 evőkanál cukrot. Feltesszük a tűzre, összeolvaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű