15 dkg feta sajt, 2 db főtt tojás (8 percesek, ne legyen teljesen kemény a sárgája), 2 ek tejföl, metélőhagyma, csipet bors
1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb.
2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz.
3. Tegyél hozzá egy kis borsot, sózni nem kell mivel a feta önmagában is sós.
A tojásokat megfőzzük, ha kész, megpucoljuk. A görög joghurttal együtt késes aprítóba tesszük és összeturmixoljuk. Fűszerezzük. A spenótot megmossuk, leszárítjuk és vékony csíkok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa cukkinit megmossuk, a héját levágjuk, felkarikázzuk, a hagymát apróra vágjuk, egy mélyebb serpenyőben felhevítjük az olajat, megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a cukk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A snidlinget felaprítjuk. 2. Egy tálban a fetát összetörjük villával, majd elkeverjük a snidlinggel és a tejföllel. 3. Kevés borssal ízesíthetjük még. 4. Só nem kell...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat apróra vágom, ahogy a zöldfűszereket is. Összekeverem a vajkrémet a sajttal, a tojással, a fűszerekkel, és hűtőben 2 órát állni hagyom.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Közepes