menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás pirított máj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg sertésmáj, 2 db vöröshagyma, 25 dkg gomba, 3 db paradicsom, 1 db paprika, 1 ek piros arany, pirospaprika, só, őrölt bors, őrölt kömény, majoránna, babérlevél, kevés olaj

Elkészítés:


1. A megdinsztelt hagymára dobjuk a paradicsomot, a májat és addig pirítjuk, amíg megváltozik a színe a májnak.

2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és a só kivételével, a fűszerekkel beízesítjük.

3. Félidőben hozzáadjuk az összevágott gombát.

4. Puhára főzzük.

5. Tört burgonyával tálaljuk.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Hús gombaszószban
Hús gombaszószban

1. A húst szeletekre vágom, kiklopfolom, majd sóval, borssal ízesítem. 2. Rövid ideig állni hagyom a hűtőben, hogy érjen az íze. 3. A hagymát üvegesre pirítom, majd hozzáad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Vasi pecsenye
Vasi pecsenye

1. A sertéstarját kissé kiverjük és a szeletek szélét meg az inas részeket bevagdaljuk, nehogy a hús sütés közben összeugorjon. 2. 5 gerezd fokhagymával alaposan bedörzsöljük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TOJÁSOS STEFÁNIA SZELET default user icon
TOJÁSOS STEFÁNIA SZELET default user icon

A darált húst alaposan összegyúrjuk a tejbe áztatott, majd kifacsart zsömlével, a fűszerekkel, a nyers tojásokkal, az apróra vágott hagymával. Ezután egy kiolajozott őzgerinc al...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Gyulai lecsós-karaj
Gyulai lecsós-karaj

1. A karajszeleteket szép vékonyra kiklopfolom. 2. A vöröshagymákat durvább darabokra vágom, és így teszek a paradicsommal és a paprikával is. 3. Egy nagyobb lábasba teszem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk