30 dkg marhahús, 4 dkg zsír, 1 nagy hagyma, 1 tk köménymag, pirospaprika, 1 g fokhagyma, 1 késhegynyi majoránna, só, 1 kg burgonya, 1 paprika, 1 paradicsom
1. A hagymát apróra vágjuk, és a zsiradékban üvegesre pároljuk.
2. A tűzről levesszük, megszórjuk pirospaprikával.
3. A kis kockákra vágott marhahúst hozzáadjuk, átkeverjük, a köménymaggal, majoránnával meghintjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk.
4. 1 csésze vizet hozzáadunk, beletesszük a paprikát és a paradicsomot, és lefedve addig pároljuk, amíg a hús meg nem puhult.
5. Ekkor a megtisztított, kockára vágott burgonyát beletesszük, átkavarjuk, felengedjük vízzel, és addig főzzük, amíg a burgonya is meg nem puhul.
1. Olíva olajon a vegetát megdinsztelem, majd hozzáadom a gombát. (Ha száraz kevés vizet adok hozzá) 2. Mikor félig megpuhult a gomba mehet hozzá a sárgarépa + fél csomag Ázsia f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra kockázott vöröshagymát a vajon megfonnyasztottam, majd hozzáadtam a zúzott fokhagymát, és összekevertem. Sóztam, borsoztam, beleszórtam a bio ételízesítőt, majd felöntött...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben vajat hevítünk, majd rádobjuk az apró kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a kukoricát, majd 3-4 percig főzzük. Megszórjuk a liszttel majd, al...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát apró kockákra vágva zsiradékon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával hozzátesszük a kockákra megvágott húst, a kis kockákra vágott káposztát, a lehámozott apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű