1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika
1. A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom.
2. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat.
3. A tetejére jön a halszelet.
4. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel.
5. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.
Fél csésze hajdinát megmosunk és szárazon a lábasban néha megkeverve megpirítjuk (ha már illatos, akkor jó). Ezután 1 ekanál olajat (hidegen préselt - pl. olivaolaj) vagy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tarját kicsontozom, megmosom és apró kockára vágom. Répát zöldséget megpucolom és összevágom. A zsiradékot megforrósítom, melyen 1/2 mokkáskanál köménymagot kipattogtatok. Félre...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA 6 tojás sárgáját kikeverem a zsiradékkal, beleteszem a fűszereket. A tojások fehérjét kemény habbá verem, és a fűszeres kutyulékhoz keverem. Ezután annyi macesz - morzsalékot te...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megtisztítjuk, és nagyobb darabokra szeljük a gombát. A ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű