menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg töltött tojás


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


4 kemény tojás, 4 dkg vajkrém, ½ cs petrezselyem, ½ cs metélőhagyma, 1 kk mustár, kevés őrölt bors, 15 dkg uborka, 1 paradicsom, 4 ek majonéz, só, 3 db retek

Elkészítés:


1. A kemény tojásokat félbevágjuk, a sárgáját kiszedjük, villával összetörjük.

2. A vajkrémmel, finomra vágott petrezselyemzölddel, metélőhagymával és mustárral jól összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük és visszatöltjük a fél tojásokba.

3. Retek szeletekkel díszítjük.

4. Az uborkát és a többi retket apró kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, a majonézzel elkeverjük.

5. Tálaláskor erre a salátára ráhelyezzük a töltött tojásokat, paradicsommal, uborkával, metélőhagymával és petrezselyemzölddel díszítjük.

Hideg töltött tojás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Avokádós tonhalkrém
Avokádós tonhalkrém

Az avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Csicseriborsó krém
Csicseriborsó krém

A csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: emaxa
domáca šunka
domáca šunka

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kocsonya
Kocsonya

1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt. 2. Puhára főzöm. 3. Tetejét kicsi állás után...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk