0,5 kg krumpli, 20 dkg tarhonya, egy nagyobb hagyma, 20 dkg füstölt szalonna, piros paprika, só,tenyérnyi szalonnabőr, egy fél zöldpaprika és egy kisebb paradicsom, kolbász
1. A krumplit nem karikára, hanem kockára vágjuk, és a feleresztés után kolbászt is karikázhatunk bele.
1. Az elkészítése teljesen azonos a slambucéval.
Egyenletes tésztává összedolgozom a lisztet, tojássárgáját, tejet és vaníliás cukrot (ebbe a részbe adagolható 1-2-3 evőkanál rum is). A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összekeverjük egy tálban, majd pár perc pihentetés után a tészta könnyen süthető. Az első palacsinta sütése előtt a forró serpenyőbe egy kevés olajat öntünk (a köve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészületek: Gyúrjuk meg az alaptésztát, készítsük el a paradicsomszószt, szeleteljük fel a paradicsomot és a mozzarellát. 1. Miután 30 percet kelt a tészta, rakjuk alaposan m...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA tésztát sós forró vízben kifőzöm. Nem teljesen, csak annyira, hogy kicsit maradhat roppanós is. Az Olasz úgy mondja, hogy al dente. A hagymát apróra vágom, kevés olajon megdinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű