4 darab tojás, 18 dkg cukor, 14 dkg liszt, 10 dkg margarin, 1 citrom reszelt héja, 1 cs vaníliás cukor
krém: 30 dkg görög joghurt, 1 cs vaníliás pudingpor, 3 ek cukor, 5 dl tej, 2 dl baracklekvár
1. A margarint a cukorral, és a tojás sárgájával, vaníliás cukorral, és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a felvert fehérjét is hozzáadjuk a sütőporos liszttel együtt.
2. Vajjal kikent, és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőbe 20 perc alatt készre sütjük.
3. A krémhez a pudingot a tejjel cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük.
4. Ezután keverjük össze a görög joghurttal, és a tésztát kifordítjuk a formából és megtöltjük a joghurtos pudinggal.
5. A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta, egy kanál segítségével.
A kekszet a kakaóval és a cukorral összekeverjük, hozzáadjuk a rumaromát. A tejben felolvasztjuk a margarint és hozzáadjuk a kekszes keverékhez.Jól összedolgozzuk, majd egy kapcsos...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral és az olajjal habosra keverjük. Majd mehet bele a kakaópor és a sütőporos liszt, jól elkeverjük. Egy ki margarinozott, lisztezett gyümölcstorta formába önt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 180 fokra. Keverjük össze a mandulát a kókuszliszttel, a szódabikarbónával, az összes fűszerrel, a sóval és az édesítővel. Adjuk hozzá a sütőtök felét, a toj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű