6 köröm, 1 nagy fej hagyma, 2-3 fej fokhagyma, pirospaprika, egész bors, só
1. A körmöt és a hozzávalókat feltesszük főni.
2. Forrás után lehabozzuk.
3. 6 óráig főzzük.
4. A körmöt kicsontozva tesszük a tányérba, a levet pedig leszűrve öntjük rá.
25 dkg makarónit megfőztem, hűtöttem, majd olívával meglocsoltam. 1 paradicsomot, 1 paprikát, 2 szál újhagymát, 10 dkg sonkát, 10 dkg fetát apróra vágtam, hozzákevertem a tésztához...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét verd kemény habbá, add hozzá a tojások sárgáját, 1 ek olajat, a sót és a sütőporral elkevert lisztet. Alacsony fokozaton mixereld össze az egészet, majd öntsd sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sonkatekercsbe való tormakrémhez első lépésben a vaj felét (10 dkg) kezdd el hevíteni egy edényben a liszttel, egy másik edényben pedig forrósítsd fel az összeöntött tejet és tej...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés Öntsük a zöldségre és a húsra 1 liter hideg vizet, forraljuk fel és szedjük le a keletkezett habot 2. lépés Adjuk hozzá a fűszereket és 2 db Knorr házias tyúkhús leve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű