2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika
1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.
2. Puhára főzöm.
3. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.
4. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.
1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt. 2. Puhára főzöm. Tetejét kicsi állás után lezsíro...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat keményre megfőzzük, 4 db-nak az alját vágjuk le, a többit hosszan kettészeljük. 2. Sárgájukat óvatosan kiemeljük és tálba rakjuk. 3. Hozzátesszük a májkrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tejszínt a cukorral kemény habbá verem és lazán belekeverem a tormát, a mustárt és a borsot. 2. A sonkatekercseket megtöltöm a tormahabbal, mindkét végét reszelt tormába m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegfőztem a tojásokat, félbe vágtam, lett 14 db fél tojásom Különtettem a sárgáját, és fém teaszűrőn átnyomkodtam, hogy krémesebb állagot kapjak. Hozzávalókkal összekevertem, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű