25 dkg tehéntúró, 10 dkg vaj, 2 ek tejföl, 1 fej vöröshagyma, 4 db paradicsompaprika, izlés szerint pirospaprika, izlés szerint só, izlés szerint őrölt köménymag
1. A túrót összekeverem a vajjal, tejföllel, pirospaprikával, sóval, őrölt köménnyel ízesítem, hozzáadom az apróra vágott (vagy reszelt) vöröshagymát, jó habosra keverem.
2. Adhatunk hozzá mustárt, sört, őrölt borsot is.
3. A paprikákat megmosom, és csumájuk mentén késheggyel körbevágom a tetejüket, az ereket és a magokat kiszedem, és mindegyiket megtöltöm a körözöttel.
4. Folpackba csomagolom és legalább 1 órára hűtőbe teszem.
Mivel a kaszinótojást franciasaláta ágyon szokás tálalni, ezért legelőször is kezdj neki a franciasaláta elkészítésének. Főzd meg a tojásokat, hagyd kihűlni és pucold meg őket....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót egy keverőtálba tesszük, hozzáadunk minden alapanyagot, és jól kikeverjük. 2. Ezután a szalámi szeletekbe kanalazzuk, amit háromszög alakúra hajtunk össze, és egy na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a túróval jól kikeverjük. Kenhető homogén állagúnak kell lennie. Az ízesítő anyagokkal tetszés szerint fűszerezzük. Nyomózsákba tesszük, és megtöltjük vele az óvatosan össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét verd kemény habbá, add hozzá egyenként a tojássárgákat, közben alacsony fokozaton folyamatosan mixereld.Add hozzá a tejet, az olajat, a sütőporral elkevert lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes