10 dkg kolbász, 10 dkg puha vaj
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
A túrót a tejföllel elkeverjük, villával összetörjük. A hagymát és a fűszereket hozzáadjuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tojást főzd meg tíz perc alatt. Közben a hagymát vágd apróra, majd futtasd meg az olajon. Rakd rá a megtisztított, felkockázott zellert, és párold meg pár perc ala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a puha vajjal, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, apró lyukú reszelőn lereszeljük, és hozzákev...
Elkészítési idő: 15 perg Nehézség: KönnyűA konzervet elõször csak egy kis helyen megbontom, a levét leöntöm (nem használom fel) majd a tonhalat egy tálba teszem, villával összetöröm, rányomom a tubus majonézt, pár csepp c...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű