menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászos szendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér

Elkészítés:


1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.

2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.

3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.

4. Hideg szendvicsnek is kiváló.

Kolbászos szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gyurkó
FÜSTOLT SAJTOS KRÉM
FÜSTOLT SAJTOS KRÉM

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Töpörtyűkrém
Töpörtyűkrém

A töpörtyűt és a hagymát konyhai robotgéppel durvára aprítjuk. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és krémesre dolgozzuk. Friss kenyérrel, savanyúsággal tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Sonkás szendvicskrém
Sonkás szendvicskrém

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos-fokhagymás szendvicskrém
Sajtos-fokhagymás szendvicskrém

1. A sajtot finomra reszeljük. 2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. 3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk