20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér
1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.
2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.
3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.
4. Hideg szendvicsnek is kiváló.
A töpörtyűt és a hagymát konyhai robotgéppel durvára aprítjuk. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és krémesre dolgozzuk. Friss kenyérrel, savanyúsággal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sajtot finomra reszeljük. 2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. 3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz