80 dkg pulykaaprólék, 15 dkg gomba, 2 ek olaj, 1 fej vöröshagyma, 15 dkg sárgarépa, 15 dkg fehérrépa, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 karalábé, 1 zeller, 30 dkg burgonya, 1 cs snidling, só, pirospaprika
1. Az olajban apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk, beletesszük a zúzát és az aprólékot, megszórjuk pirospaprikával, vízzel felengedjük és megsózzuk.
2. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot és burgonyát, a májat meg a karikákra vágott gombát.
3. Ha megfőtt, finomra vágott snidlinggel megszórjuk.
1. A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát. 2. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe fel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFőzőedénybe töltsd a recept szerinti csirkelevest, add hozzá az apró kockákra vágott vöröshagymát és a szintén felaprított sütőtököt. Lassú tűzön forrald fel. Add hozzá a fűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt szedd rózsáira, a répát és a zellert pucold meg, vágd kis darabokra, majd mosd meg a zöldségeket. Tedd egy lábosba, öntsd fel egy-másfél liter vízzel, és kis lángon főzd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zúzott fokhagymát és a kis kockákra vágott kenyeret az olajon, kis lángon aranyszínűre pirítjuk, de vigyázzunk, nehogy megbarnuljon. A levessel fölöntjük, kissé megsózzuk. A para...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű