30 dkg zöldborsó, 10 dkg majonéz, 1 dl tejföl, 1 ek mustár, 1 kk cukor, só, 1 csokor petrezselyem
1. A zöldborsót sós vízben puhára főzzük, majd az edényből kivéve lecsöpögtetjük.
2. A majonézt a tejföllel és a mustárral simára keverjük.
3. Sóval, cukorral ízesítjük.
4. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett zöldborsót és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Kaszinótojáshoz a tojásokat keményre főzzük, és hideg vízben hűlni hagyjuk. A tojásokat megpucoljuk, kettévágjuk, és kiemeljük a sárgáját. Egy tálba téve villával összetörjük, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát nagyon vékonyan felszeleteljük vagy legyaluljuk, a répát és a hagymát megpucoljuk, a répát vékony csíkokra vágjuk, a hagymát vékony szálakra vágjuk. Tálba tesszük, sózz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHétvégén délutáni vendégek jönnek, és semmi ötleted, mivel kínáld őket? Legyen emlékezetesen finom, de azért egészséges és cukorbetegek/IR-esek szénhidrát diétájába is illeszthető?...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLereszelem a zöldségeket,fele tejföl,fele joghurt,majd befűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű