10 dkg krémsajt, 5 dkg vaj, 2 ek paradicsompüré, 2 paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, oregánó ízlés szerint
1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük.
2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra.
3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a paradicsompürével, a vöröshagymával, sóval, borssal, oregánóval.
4. Hűtsük le, tetejét megszórhatjuk diódarabokkal.
Akár mártogatósként, akár szendvicskrémként fogyaszthatjuk, lehetőleg teljes kiőrlésű kenyérrel.
1. A hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint felmelegítjük egy lábasban. Beletesszük a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, fokhagymát és a paprikát. Kb 15 percig pároljuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a májat...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű