menu

Családireceptkönyv.hu

Mediterrán krémsajt


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg krémsajt, 5 dkg vaj, 2 ek paradicsompüré, 2 paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, oregánó ízlés szerint

Elkészítés:


1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük.

2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra.

3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a paradicsompürével, a vöröshagymával, sóval, borssal, oregánóval.

4. Hűtsük le, tetejét megszórhatjuk diódarabokkal.

Trükkök, tippek, praktikák:


Akár mártogatósként, akár szendvicskrémként fogyaszthatjuk, lehetőleg teljes kiőrlésű kenyérrel.

Mediterrán krémsajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Körözött
Körözött

1. A hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Retró melegszendvicskrém -vagdaltból
Retró melegszendvicskrém -vagdaltból

A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Májkrém
Májkrém

A margarint felmelegítjük egy lábasban. Beletesszük a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, fokhagymát és a paprikát. Kb 15 percig pároljuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a májat...

Elkészítési idő: 30 pec
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lakatos
Párizsi krém
Párizsi krém

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk