1 db löncshús konzerv, 3 ek Rama sütőmargarin, 4 ek ketchup, 2 ek édes mustár, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, őrölt kömény
1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt.
2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát.
3. Megkenjük vele a kenyeret, zsemlét, ki mit szeret, és sajttal a tetején megsütjük.
A paradicsomokat bevágjuk és leöntjük forró vízzel, majd lehúzzuk a héjukat és feldaraboljuk őket. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és rádobjuk a paradicsomokat, a karikákra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűIgy készítsd el: A babot mosd át, áztasd be éjszakára, és másnap főzd puhára. A főzővízbe tégy 1-2 babérlevelet. A megfőtt babot szűrd le, a babérlevelet dobd ki. Botmixerrel, v...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűZUBEREITUNG Die Zwiebel schälen und sehr fein hacken. Den Camembert mit einer Gabel zerdrücken. Frischkäse, Butter und Zwiebel untermischen. Den Käse mit Paprika, Salz und Pfeffe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük. Legfinomabb pirítóssal, de friss péksüteménnyel is kiváló.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű