menu

Családireceptkönyv.hu

Melegszendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg párizsi, kb. 10 dkg májkrém, egy darab lángolt kolbász, esetleg gépsonka, margarin vagy vaj, mustár, pirosarany, bors

Elkészítés:


1. A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek.

2. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, azt is daráld hozzá.

3. Nem tudok pontos mennyiségeket, az a lényeg, hogy kenhető legyen, és minden résztvevőnek érezni lehessen az ízét!

4. Tegyél bele elég sok borsot és mustárt és egy kevés piros aranyat!

5. Kend meg vele a kenyérszeleteket, és vond be a tetejüket reszelt sajttal.

6. Aztán tedd be a grillbe, magas hőmérsékletre, és addig süsd, amíg kicsit kezd megpirulni a sajt a tetején!

7. Akkor jó, ha elég erős az íze és kicsit csíp! A kenyéren megsütve kevésbé lehet majd érezni.

Melegszendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Sajtos szendvicskrém
Sajtos szendvicskrém

A sajtot lereszeljük, vagy ha szeleteltet vásárolunk, összekockázzuk. Az újhagymát felkarikázzuk, majd apró darabokra vágjuk. Egy kisebb tálba belekanalazzuk a vajkrémet, sózzuk,...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kolbászkrém
Kolbászkrém

Elkészítés: a kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük. Legfinomabb pirítóssal, de friss péksüteménnyel is kiváló.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bajor körözött (Obazda)
Bajor körözött (Obazda)

A camembert-t nagyobb kockákra vágjuk. A megtisztított hagyma felét vékonyan felkarikázzuk, a másik felét apróra kockázzuk. A szobahőmérsékletű vajat kézi mixer habverőjével krémes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiolkrém
Karfiolkrém

A karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk