2 doboz sertésmájkrém, 2 dl tejföl, 1 db tojás, 5 dkg kolbász, 1 ízlés szerint mustár, 1 ízlés szerint só, 10 dkg sajt, 1 kk pirosarany
1. A tojást keményre főzöm, majd a kolbásszal együtt apróra vagdalom, de még egyszerűbb ledarálni.
2. Egy tálba téve hozzáadom a májkrémet, a mustárt, a tejfölt, a pirosaranyat, és a lereszelt sajt felét.
3. Jó krémesre kavarom, majd megkenem vele az előkészített kenyérszeleteket.
4. Tetejüket megszórom sajttal, és forró sütőbe teszem annyi időre, hogy a sajt a szendvicsek tetejére olvadjon.
A padlizsánokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm. Hosszában felbevágom és lapjával lefele, egy sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatom. 220 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük majd hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, aprítógépbe öntjük. Hozzáadjuk a tahinit, a zúzott fokhagymát, a sót, a citromlevet és az olívaolajat, és pulzál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kápiát csíkokra vágjuk, a cukkinit pedig lereszeljük. Egy serpenyőben felmelegítjük a zsírt, és megpirítjuk benne a fokhagymát. Hozzáadjuk a kápiát és a cukkinit, és kevergetve...
Elkészítési idő: félóra Nehézség: Nehéz