6 dl gyümölcspálinka, 2-3 dl méz
1. A mézet melegítsd fel, hogy folyós állagú legyen, majd még melegében keverd össze a pálinkával.
2. Alaposan rázd össze, és hűvös helyen (nem a hűtőszekrényben) hagyd kihűlni.
Érdemes felhasználása előtt egy-két héttel korábban elkészíteni.
Tedd a hozzávalókat egy lezárható üvegbe, és hűtsd le a limonádét kb. 2-3 óra alatt a hűtőszekrényben. Ez alatt az idő alatt az ízek is összeérnek. TIPP: Az üveget magaddal vihe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a gránátalma szirupot töltsük bele a shaker keverőpohárjába. Adjunk hozzá zúzott jeget, vagy helyette 3 nagyobb darab jégkockát. Egy bárkanál, vagy egy sima kanál segítsé...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KözepesA citromot kifacsarjuk, a többi gyümölcsöket megpucoljuk. Turmixgépben a vízzel simára turmixoljuk. Átszűrjük, jéggel hidegen tálaljuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA rumot, a vörösbort és a teát összeöntjük egy edényben, hozzáadjuk a narancs és citrom levét, majd a cukrot és felhevítjük. Ha a cukor teljesen elolvadt, a rumpuncs elkészült. Mel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű