menu

Családireceptkönyv.hu

Mézes pálinka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 dl gyümölcspálinka, 2-3 dl méz

Elkészítés:


1. A mézet melegítsd fel, hogy folyós állagú legyen, majd még melegében keverd össze a pálinkával.

2. Alaposan rázd össze, és hűvös helyen (nem a hűtőszekrényben) hagyd kihűlni.

Trükkök, tippek, praktikák:


Érdemes felhasználása előtt egy-két héttel korábban elkészíteni.

Mézes pálinka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Limonádé variációk
Limonádé variációk

Tedd a hozzávalókat egy lezárható üvegbe, és hűtsd le a limonádét kb. 2-3 óra alatt a hűtőszekrényben. Ez alatt az idő alatt az ízek is összeérnek. TIPP: Az üveget magaddal vihe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rainbow shots koktél
Rainbow shots koktél

Először a gránátalma szirupot töltsük bele a shaker keverőpohárjába. Adjunk hozzá zúzott jeget, vagy helyette 3 nagyobb darab jégkockát. Egy bárkanál, vagy egy sima kanál segítsé...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Rostos őszibaracklé mangóval
Rostos őszibaracklé mangóval

A citromot kifacsarjuk, a többi gyümölcsöket megpucoljuk. Turmixgépben a vízzel simára turmixoljuk. Átszűrjük, jéggel hidegen tálaljuk.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Rumpuncs
Rumpuncs

A rumot, a vörösbort és a teát összeöntjük egy edényben, hozzáadjuk a narancs és citrom levét, majd a cukrot és felhevítjük. Ha a cukor teljesen elolvadt, a rumpuncs elkészült. Mel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk