20 dkg liszt, 1 dl tej, 1 dkg élesztő, 2 kanál olaj, só
töltelék: bacon szalonna, 1 fej hagyma, 2 db virsli, pár karika szalámi, sajt, kechup, pirospaprika
1. Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, a többi hozzávalókat összegyúrjuk, hozzátesszük a felfuttatott élesztőt és jól kidagasztjuk.
2. Kétszeresére kelesztjük.
3. Mikor megkelt, kinyújtjuk és nagy kerek kizsírozott formában (30 cm átmérőjű) félig megsütjük.
4. Míg sül elkészítjük a tölteléket: bacon szalonnát megolvasztunk, tepertőjét kiszedjük, zsírjában egy fej apróra vágott hagymát megdinsztelünk, megszórjuk piros paprikával.
5. Két db virslit karikára megvágunk és beleforgatjuk a paprikás zsírba.
6. A félig megsült tésztát kivesszük a sütőből, megkenjük kechuppel, rárakjuk a tepertőt és a hagymás virslit, szalámi darabkákat rakunk rá, megszórjuk paradicsompaprikából vágott darabkákkal és sajtot reszelünk rá.
7. Visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
---tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. ---Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűFuttassuk fel az élesztőt a vízzel és a cukor felével. Gyúrjuk össze a 30 dkg lisztet a sóval, a felfuttatott élesztővel, 3 ek. olajjal és a maradék cukorral, majd hagyjuk lefed...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sugot a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal. 2. Rászórjuk a kukoricát, a csíkokra vágott szalonnát, főtt tojásszeleteket, karikákra vágott hagymát, apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz