burgonya, kevés olívaolaj, fokhagyma, mustár, csemegekukorica, só, bors, ízlés szerint egyéb fűszerek
1. A krumplit jól megmosom és héjában megfőzöm, nem túl puhára.
2. Ezután félbevágom, a közepét kiskanállal kivájom.
3. A kivájt krumplit összekeverem kis olívaolajjal, felaprított fokhagymával, mustárral.
4. Fűszerezem, végül hozzáadom a kukoricát is.
5. A pépet a kivájt krumplikba töltöm és grillezőben vagy sütőben kb. 10 percig sütöm.
1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük. 2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrumplit kockára vágni a brokkoli torzsájával és a virágjával együtt Vízben megfőzni, hozzá a cukorborsó Leszűrni, majd só, bors és olívával megöntjük Összetörjük krumplinyomóva...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű