menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


burgonya, kevés olívaolaj, fokhagyma, mustár, csemegekukorica, só, bors, ízlés szerint egyéb fűszerek

Elkészítés:


1. A krumplit jól megmosom és héjában megfőzöm, nem túl puhára.

2. Ezután félbevágom, a közepét kiskanállal kivájom.

3. A kivájt krumplit összekeverem kis olívaolajjal, felaprított fokhagymával, mustárral.

4. Fűszerezem, végül hozzáadom a kukoricát is.

5. A pépet a kivájt krumplikba töltöm és grillezőben vagy sütőben kb. 10 percig sütöm.

Mustáros burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Töltött burgonya
Töltött burgonya

1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük. 2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Timea
Brokkolis krumplipüré
Brokkolis krumplipüré

Krumplit kockára vágni a brokkoli torzsájával és a virágjával együtt Vízben megfőzni, hozzá a cukorborsó Leszűrni, majd só, bors és olívával megöntjük Összetörjük krumplinyomóva...

Elkészítési idő: 20
Nehézség: Könnyű
share
Avatar kínai kel saláta
kínai kel saláta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Így készítsd el a legfinomabban a krumplit!
Így készítsd el a legfinomabban a krumplit!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk