1 l narancslé (rostos 100%-os), 7-8 szegfűszeg, 2-3 fahéj, 4-5 ek cukor, 3 karika citrom, 2 dl tejszín 1 db ARANKA krémpor vaníliás
tetejére: felkockázott narancs, mazsola
1. A gyümölcslét a fűszerekkel és a cukorral felfőzzük.
2. A krémport a tejszínnel habverővel kikeverjük, majd folyamatosan belekeverjük a narancslébe.
3. Tetejét felkockázott naranccsal és mazsolával díszítjük.
Az előző napon beáztatott lencsét leszűrjük. A hagymát finomra vágjuk, egy fazékban az olajon kevergetve megfonnyasztjuk, kb. 1,5 liter vízzel fölöntjük, a zúzott fokhagymával, le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke darabokat felteszem főni és puhára főzöm. A húst kiszedem leszedem a csontról és félreteszem. Beleteszem a levesbe az apróra vágott fokhagymát, , leveskockát, rizst, bab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jól megmosott csontos húst hideg vízben a fűszerekkel, egészben hagyott hagymával feltesszük főni. Közepes lángon főzni kezdem, amikor felforr, akkor még ebből a hőből is vissza...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockára vágjuk és dinsztelni tesszük 2 kanál olajban, majd rádobjuk a felkockázott húst és a felaprított zöldségeket. Kevergetve, párolgatva puhítjuk, majd felöntjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes