1 kg fejes káposzta, 2 ek étolaj, só, köménymag, ecet, pici vöröshagyma, kevés cukor
1. Lábasban az olajat felforrósítjuk, cukrot teszünk bele és világos barnára pirítjuk.
2. Hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, megszórjuk köménymaggal, ecetet öntünk rá és beletesszük a vékony metéltre vágott káposztát.
3. Jól összekeverjük, és fedő alatt, többszöri keverés közben készre pároljuk.
A káposztát legyaluljuk, vagy már eleve a piacon gyalultat veszünk. Jól megsózzuk, és összekeverjük, majd minimum fél órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Egy nag...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük és még melegen hámozzuk meg, majd felkarikázzuk. Felszeleteljük a lilahagymát és megszórjuk snidlinggel. Az ecetet az olajjal és a mustárral összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kisebb tálba kanalazzuk a búzadarát, ráütünk egy szép házi vagy bio tojást, megsózzuk, végül a fagyos zsírral szép simára keverjük. Ha nehéz keverni, egy tk vizet adhat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit mosd meg - ha nem túl vastag a héja, nem kell meghámozni -, és vágd tetszőleges hasábokra. Sós vízben főzd félpuhára, közben állítsd össze a fűszerkeveréket. Egy mély tá...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű