1 kis fej vöröshagyma, 4 dl víz, 5 dkg vaj
1. 1 kis fej vöröshagymát megtisztítunk, 4 dl vízzel, 5 dkg vajjal együtt felforralunk, majd a rizst hozzáadjuk.
2. Ha újra felforrt, a sütőben tesszük, hogy ott kb. 20 perc alatt megduzzadjon.
3. Tálalás előtt a hagymát kivesszük belőle.
A lisztet összekeverjük a tojásokkal, majd vízzel lágyítjuk úgy, hogy galuska állagú masszát kapjunk. Sóval ízesítjük és forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit hámozd meg, mosd le, csepegtesd le jól, vagy töröld át papírtörlővel. Vágd hozzávetőleg egyforma nagyságú hasábokra. Vegyítsd a kukoricadarát, a szezámmagot, a fűszerp...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Ha elkészült leöntjük a vizet róla, és krumplinyomóval összetörjük, nem pépesre, mint amikor krumplipürét készí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű-A krumplit pucoljuk meg és jól mossuk meg. Vágjuk nagyobb hasábokra. Tetszőleges formára, majd öntsük le róla a vizet. Tegyünk rá tetszőleges mennyiségű kókusz olajat, majd fűszer...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű