A rizsbe jó sok finomra vágott petrezselymet teszünk, ilyenkor hagyma nem kell bele. A rizst nem szabad keverni, amíg fő, csak utána, amikor már készen van.
1. A rizsbe jó sok finomra vágott petrezselymet teszünk, ilyenkor hagyma nem kell bele.
2. A rizst nem szabad keverni, amíg fő, csak utána, amikor már készen van.
A burgonyát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd megmossuk és egy tálba tesszük. 5-6 evőkanálnyi olívaolajjal átlocsoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel és a zsemlemorzsával. Sütőp...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cérnácskát a zsiradékon pirosra pirítjuk /óvatosan, mert hamar megég/. A hagymát apróra vágjuk és olajon, a rizs hozzáadásával megpirítjuk, hozzáadjuk a megpirított cérnácskát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és egy olajjal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba terítjük. 2. Előmelegített sütőben fél óráig sütjük. 3. Közben a szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a sóval kikeverjük, adunk hozzá kevés vizet, majd a lisztet. Összedolgozzuk, ha kell még adunk vizet. Olyan sűrű legyen a tészta, hogy a kanálról nem csoroghat le. Forró v...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű