menu

Családireceptkönyv.hu

Pikáns tojáskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


6 keményre főzött tojás, 1 db hagyma, 1 ek mustár, 2 dl tejföl, 1 ek petrezselyem, tengeri só

Elkészítés:


1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod.

2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az apróra vágott petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

 Pikáns tojáskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ágnes
Tepertőkrém
Tepertőkrém

Hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húspástétom leveshúsból
Húspástétom leveshúsból

A tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Hummusz
Hummusz

A hummusz alapja csicseriborsó, amit kb. 1,5 óra alatt készre főzünk, vagy használjunk konzerv csicseriborsót és akkor ez a lépés kihagyható. Egy száraz serpenyőbe szórjuk a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Camambert sajtos kence
Camambert sajtos kence

A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk