menu

Családireceptkönyv.hu

Pirított burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


burgonya, olaj v zsír, petrezselyem, só

Elkészítés:


1. A krumplit főzd meg héjában, hámozd meg, hagyd kihűlni, és vágd kis kockákra.

2. Serpenyőben kevés forró zsiradékon pirítsd, miközben megszórod sóval (esetleg a végén finomra vágott petrezselyemmel is).

3. Nagyobb mennyiséget több adagban piríts, mert fontos, hogy a krumplinak a forgatáshoz legyen mozgástere.

4. A petrezselyem helyett kaphat tört fokhagymát is.

Pirított burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Dödölle levelestésztában
Dödölle levelestésztában

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizibizi (paleo)
Rizibizi (paleo)

A kemény végétől megtisztított zöld spárgát apró darabokra vágjuk (zöldborsó nagyságúra) A karfiolt az aprítóval rizsszerűvé daráljuk. Egy serpenyőben zsírt hevítünk és rádobjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Sajtos sült rizsgolyók
Sajtos sült rizsgolyók

A hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk. Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük. Nálunk általában a húsos...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar LEGJOBB NOKEDLI
LEGJOBB NOKEDLI

Keverjük össze a tojásokat a tejföllel és ízlés szerint sózzuk. Alaposan kavarjuk el benne a lisztet, majd a szokásos módon szaggassuk ki. A vízhez adjunk olajat, hogy ne ragadjana...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk