1 doboz (40 dekás) hámozott paradicsom konzerv, 2 tk szárított oregano, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek olivaolaj, 1 ek sűrített paradicsompép, frissen őrölt fekete bors
1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet beöntöm a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót.
2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd az erős illatú zúzadékot is beleteszem a turmixgépbe.
3. Löttyintek hozzá olívaolajat és belekanalazom a sűrített paradicsomot.
4. Tekerek hozzá frissen őrölt borsot, sót azért nem, mert a pizzán a toppingok és a sajt úgyis elég sós lesz, és röpke pillanatok alatt krémesre turmixolom szét a pizzamártást.
1. A tejet meglangyosítom, majd a szétmorzsolt élesztővel simára keverem. Ha felfutott, összedolgozom a liszttel, tojással sóval, végül beledolgozom az olajat. 2. Kétszeresére...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Meleg vízben felolvasztom az élesztőt. 2. Hozzáadom a sót, olajat, tejfölt. 3. A lisztet folyamatosan adom hozzá. 4. A kelesztési idő annyi, amíg a feltétet elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vizet melegítsük langyosra majd keverjük bele a cukrot, élesztőt (morzsoljuk bele), és az olajat - Futtassuk föl. Addig a lisztet egy tálba szitáljuk majd hozzáadjuk a sót. Ha fe...
Elkészítési idő: 1 óra 35 perc Nehézség: KönnyűA tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz