1 doboz hámozott paradicsomkonzerv/80 dkg lukullusz paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, oregáno, olívaolaj, bors, só
1. Turmixgéppel összeturmixolunk 1 doboz hámozott paradicsomkonzervet, 2 teáskanál szárított oregánót, 2 evőkanál olívaolajat, 2 nagyobb átnyomott fokhagymagerezdet és egy csipet frissen őrölt borsot.
2. Ha szükséges, sóval ízesítjük.
3. Hűtőszekrényben 1-2 napig tárolható.
Elég nagy adag, de le is lehet fagyasztani a maradékot.
1. Az élesztőt morzsold bele a langyos vízbe, és hagyd felfutni. Ezután keverd össze a liszttel, majd a masszát gyúrd össze az olajjal, és sózd meg egy kicsit. 2. Pihentesd fél ó...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka, v...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszedolgozzuk a hozzávalókat. Pihentetjük 10percet,ezután ketté vágjuk és kinyújtjuk. Tetszés szerinti feltéttel gazdagítjuk Maximum hőmérsékleten sütjük kb 8-10percig
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéz1 dl langyos tejben ( tegyünk bele 1 csipet cukrot) felfuttatjuk az élesztőt, majd egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóival, a maradék langyos tejjel bedagasszuk. Konyhar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű