menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtkrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 dob Medvesajt, 1 pohár tejföl, 1 tub majonéz, 1 fej fokhagyma, só, bors

Elkészítés:


1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.

Trükkök, tippek, praktikák:


Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát.

Sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrien
Tojáskrém
Tojáskrém

A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük és megpucoljuk. Amikor a tojások langyosra hűlnek a sárgájukat villával összetörjük és a puha vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a must...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Krémsajt és mascarpone
Krémsajt és mascarpone

KRÉMSAJT: Egy edénybe rakok tészta szűrőt, ebbe tiszta konyharuhát. Rakok bele 330 gr tejfölt, ebbe beleforgatok 25 gr joghurtot (Én saját magam által készítettem használok, de...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mariann
Párizsis , tojásos melegsendvicskrém
Párizsis , tojásos melegsendvicskrém

A tojásokat feltesszük főni, közben, amíg fő, addig lereszeljük a parizert, sajtot. A tojásokat megpucoljuk, tojásszeletelőn felkockázzuk. A parizert, sajtot, tojást, tejfölt jó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Camambert sajtos kence
Camambert sajtos kence

A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk