1 ek zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 cs csuszatészta, 1 db zöldpaprika, 1,5 dl paradicsomlé, só, 2 kk pirospaprika, 4 db közepes burgonya
1. Az apróra vágott hagymát a tésztával megpirítjuk.
2. Beletesszük a pirospaprikát, a zöldpaprikát, a paradicsomlét, a karikára vágott burgonyát és megsózzuk.
3. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd puhára főzzük.
A kézmeleg vízben keverd el a cukrot és az olívaolajat, és morzsold bele az élesztőt. Hagyd néhány percig felfutni. Pizzatészta recept: élesztő felfuttatása Futtasd fel az éleszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral habosra keverjük, majd mehet bele a citromhéj és a vaníliás cukor. Egyenként belekeverjük a tojásokat is. A lisztet elkeverjük a sóval és a sütőporral, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk. A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit szeleteld fel. A sajtot reszeld le. Nyújtsd ki a rétestésztát, vagy terítsd ki, ha lapokat vásároltál. A reszelt sajtot és a virsliszeleteket szórd a réteslapra és teke...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű