5 dkg hagyma, 0,5 dl olaj, 2-3 g fokhagyma, 7 dkg paradicsompüré, só, bors, reszelt gyömbér
1. A hagymát megpároljuk az olajban, hozzáadjuk a fűszereket, az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel, és jól kiforraljuk.
2. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy kb. 1 dl mártás legyen adagonként.
1. Ha nagyon savanyú, egy kevés cukrot is adhatunk hozzá.
1. A sugót a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a főtt, metéltre vágott csirkemellet. 2. Oreganóval ízesítjük, és sütőben megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt feloldottam a vízben, a liszttel elkevertem a sót, az egész ment a dagasztógépbe. Ha kézzel dagasztom, akkor mindig épphogy összeállítom a tésztát, nem baj ha ragad, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztára pakolom a vékonyra szelt szalámiszeleteket, majd megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. 2. Sózni nem kell. 3. A sütő középső részébe tolva megsüt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karfiolt rózsáira szedjük, késes robotgépbe tesszük, és morzsásra aprítjuk. Mikróban 2 percig főzzük, vagy szűrőbe téve gőz fölött 5 perc alatt kicsit megpuhítjuk. Hagyjuk egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű