menu

Családireceptkönyv.hu

Svéd gombasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg csiperkegomba, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 ek étolaj, 3 dl ketchup, 1 cs petrezselyem, só, 1 kk reszelt citromhéj

Elkészítés:


1. A gombát megtisztítjuk, a hagymát fölaprítjuk, majd mindkettőt az olajon megpároljuk.

2. A tűzről levéve megsózzuk, hozzáadjuk a ketchupot, a reszelt citromhéját és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

3. Jól behűtjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Aki szereti, citromszeletekkel is díszítheti.

Svéd gombasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Töltött tojás
Töltött tojás

A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustárral, kevés őrölt borssal jól összedolgozom, és vissz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Chec aperitiv mozaic
Chec aperitiv mozaic

Mixam ouale cu sarea, adaugam smantana, sunca, ardeiul kapia, maslinele taiate si ele bucatele, faina amestecata cu praful de copt, piperul, condimentele (eu am pus ierburi de Prov...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojáskrémes karfiolsaláta
Tojáskrémes karfiolsaláta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Franciasaláta
Franciasaláta

A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk