0,5 kg tészta, 25 dkg Pick vagy Herz szalámi, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano
1. A tésztára pakolom a vékonyra szelt szalámiszeleteket, majd megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A sütő középső részébe tolva megsütöm.
Tészta hozzávalóiból ruganyos, fényes tésztát dagasztok (míg el nem válik az edény falától). A tésztát kiolajozott üvegtálban 45 percig kelesztem. A sütőt 200 fokra előmelegítem....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karfiolt aprítógépben daráljuk össze morzsásra. Ügyeljünk arra, hogy ne legyen pépes, hanem maradjon még darabos, morzsás állagú. A karfiolt néhány perc alatt pároljuk meg. Mikr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból sós kelt tésztát készítünk, kelesztjük. Lisztezett deszkán kinyújtjuk vékonyra a tésztát, majd 2×3-ba hajtjuk. Megkenjük a sűrített paradicsommal, megszórj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSzerda 14:30 Lisztet , vizet, kovászt összekevertem egyneművé, elég nehéz volt , mert a novula elég erős liszt. Félóra múlva kétszerre kidagasztottam a sóval, 5,5 órát bulkolt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű