25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, piros arany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálod. Jól elkevered. Ízlés szerint ízesíted.
Nagyon finom melegszendvics krémként is fogyasztani.
A padlizsánt sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 25 percig sütjük, majd megfordítjuk, és újabb 25 percig sütjük. Az olívaolajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a kölest három-négyszeres vízben az alábbi módon: a vízzel együtt tegyük föl a kölest és hagyjuk, hogy felforrjon a víz. Miután ez megtörtént, főzzük még 5 percig, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz4 db tojássárgája M méret 0,5 tk. só 3/4 tk. cukor 1,5 tk. mustár fél ek. 1 ek. fehérborecet 3 dl étolaj 0,25 dl sima főző olívaolaj (étolajjal helyettesíthető) 0,25 dl extr...
Elkészítési idő: 20 perc10 adag Nehézség: KönnyűIgy készítsd el: A babot mosd át, áztasd be éjszakára, és másnap főzd puhára. A főzővízbe tégy 1-2 babérlevelet. A megfőtt babot szűrd le, a babérlevelet dobd ki. Botmixerrel, v...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű