30 dkg tehéntúró, 3-4 ek tejföl, fél kk mustár, fél fej lilahagyma, 2 szál zöldhagyma, 2 darab hónapos retek, 1 közepes sárgarépa (lereszelve), 1-2 ek friss torma reszelve, só
1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük.
2. Ha szükséges, még egy kis tejföllel lazítjuk és pár órára hűtőbe rakjuk, hogy érjenek össze az ízek.
A snidlinget egész apróra vágjuk. A lazacról leöntjük az olajat, leitatjuk a felszínét papírtörülközővel, és pici darabokra vágjuk. Ezután összekeverjük a mascarponéval a hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad. A bacont felvágjuk, és megpirítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót a tejjel odatesszük főni, közepes lángon, kevergetve, hogy oda ne ragadjon. 2. Mikor kezd egyneműsödni, hozzáadjuk a vajat, illetve a sót. 3. Ha már rotyogni kezd,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz