20 dkg krémsajt, 25 dkg juh, vagy tehéntúró, 10 dkg vaj, 1 kisebb fej hagyma, különböző színű paprikák, só, bors
1. A hozzávalókat nagyon finomra kidolgozzuk, a paprikákat kockákra megvágjuk, hozzávegyítjük a túróhoz, szépen eldolgozzuk és beletöltjük a paprikákba.
2. Szeletekre vágva tálaljuk.
1. Ezeket mixer segítségével jól kikavarni egy virslit beleállítani a paprikába és körberakni töltelékkel, de lehet többféle színű paprikákat apróra összevágni és a túróba belekava...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sajtot forrásban lévő vízbe tesszük, majd elzárjuk a gázt alatta. 2. Kb. 15-20 percig hagyjuk benne, amíg nyújthatóvá válik. 3. Utána kivesszük, lecsepegtetjük, téglal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük. 2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. 3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz