5 tojás, 4 dkg téliszalámi, apróra vágott zöldpetrezselyem, csipetnyi só és bors, 1 ek tejföl, 1 kk ketchup, 2 kk szobahőmérsékletű vaj, vagy margarin
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom.
2. A szalámit apróra vagdalom.
3. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval.
4. A masszát habzsákkal visszatöltöm a fél tojásokba.
5. Tetejüket az évszaknak megfelelő diszítőelemmel díszítem
Késes aprítóban kikeverem a halat a hagymával Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat Hűtőbe teszem, pár órára
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A kemény tojásokat hosszában félbevágjuk. 2. A sárgákat kivesszük és elkeverjük a túróval, zöldfűszerekkel, krémsajttal. 3. Sózzuk, borsozzuk. 4. Tehetünk még bele í...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat feltesszük főni. Fontos, hogy hideg vízben induljon a főzés, így nem lesz a tojás sárgájának a külső része zöld. Kb. 15 percig forraljuk, utána hideg vízzel öblítsük l...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Nehéz