6 tojás, 1 mk mustár, 1 ek krémsajt, 1-2 ek tejföl, só, bors, snidling, piros kaliforniai paprika vagy pritaminpaprika
1. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk és félbevágjuk.
2. A tojás sárgákat kiszedjük, sajtreszelőn lereszeljük (vagy villával összetörjük), hozzáadjuk az ízesítőket, és habosra keverjük.
3. Annyi tejfölt adunk hozzá, hogy puha, de ne túl folyós krémet kapjunk.
4. A masszát visszatöltjük a fehérjékbe, és snidlinggel, valamint piros paprikával díszítve vicces süni figurákat készítünk belőle.
5. Salátalevélen tálaljuk.
Vágd föl apróra a hagymát, és nem túl vékony (kb. 5-8 mm-es) szeletekre a gombát Mindenképpen fontos, hogy a gombának legyen tartása, ezért inkább kicsit vastagabbak, mint vékonya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A kemény tojásokat félbevágjuk, a sárgáját kiszedjük, villával összetörjük. 2. A vajkrémmel, finomra vágott petrezselyemzölddel, metélőhagymával és mustárral jól összekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz?A tojásokat keményre főzzük (fontos, hogy nagyon sós vízben főzzük, mert így tudjuk szépen leszedni a héját). ?Miután kihűltek megpucoljuk és hosszában kettévágjuk. ?A sárgáját...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű