6-8 tojáshoz 1,5 zsömle, só, bors, tej, petrezselyem, tejföl, reszelt sajt
1. Megfőzzük a tojásokat, s hosszában félbevágjuk.
2. A sárgáját kiszedjük és összekeverjük sóval, borssal, tejbe áztatott zsemlyével, petrezselyemmel.
3. Ezt visszarakjuk a fél tojásba, tetejére tejföl, reszelt sajt.
4. Sütőben pirosra sütjük.
Elkészítés: Vágd kisebb kockákra a főtt burgonyát és a főtt tojást. Sózd meg és vágd bele a kaprot . Vékony karikákra vágd a zöldhagymát és szórd rá . Egy külön edényben keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A juhtúrót áttörjük, a vajjal simára keverjük. 2. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a mustárt, az összezúzott fokhagymagerezdeket, őrölt pirospaprikával, sóval, borssal és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és meghámozzuk, félbevágjuk, a sárgáját kivesszük, és villával összetörjük. 2. A tejföllel meg a krémsajttal összekeverjük, sóval, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. 2. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. 3. Egy tálban össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű