2 db főtt tojás, 3.5 ek margarin (szükség szerint), 1 közepes db vöröshagyma (vagy 1 kk vöröshagymakrém), 1 kk mustár, só ízlés szerint, bors ízlés szerint
1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük.
2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát.
3. Sózzuk, borsozzuk, kikeverjük.
1. Pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlős sajtot, és a fokhagymakrémet. 2. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. 3. A löncshúst apró darabokra szeleteljük és beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paradicsomokat bevágjuk és leöntjük forró vízzel, majd lehúzzuk a héjukat és feldaraboljuk őket. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és rádobjuk a paradicsomokat, a karikákra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük. Meghántjuk, kettévágjuk, a tojássárgáját kivesszük. A fehérjét durvára vágjuk. A vajat aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a mustárt és a tú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz