10 szelet gépsonka, 2 ek reszelt torma, 1 dl tejszín, 1 kk porcukor, 1 kk mustár, késhegynyi őrölt bors
1. A tejszínt a cukorral kemény habbá verem és lazán belekeverem a tormát, a mustárt és a borsot.
2. A sonkatekercseket megtöltöm a tormahabbal, mindkét végét reszelt tormába mártom és tálon szépen díszítve tálalom.
Keverd össze a tojásokat a felengedett spenóttal, a liszttel, sóval és fokhagymaporral. Öntsd a mssszát egy sütőpapíros tepsibe és süsd meg előmelegített sütőben. Ha kész, borítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA franciasaláta alapot megfőzzük, majd kihűtjük. A vizet fél leveskockával és a zselatinnal összeforraljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük. A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a borsot,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: Vágd kisebb kockákra a főtt burgonyát és a főtt tojást. Sózd meg és vágd bele a kaprot . Vékony karikákra vágd a zöldhagymát és szórd rá . Egy külön edényben keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót összekeverem a vajjal, tejföllel, pirospaprikával, sóval, őrölt köménnyel ízesítem, hozzáadom az apróra vágott (vagy reszelt) vöröshagymát, jó habosra keverem. 2. Ad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű