5 dkg reszelt torma, 10 kemény tojás, 2 ek majonéz, 1 ek cukor, 1 ek citromlé, bors, só
1. A tojásokat meghámozom, hosszában kettévágom.
2. A sárgáját villával összezúzom és összekeverem a többi hozzávalóval.
3. A masszát nyomózsákba rakom és szépen visszatöltöm a fél tojásokba.
4. A tetejét gyümölcs, vagy zöldségszeletekkel (negyed kivi szelet, hosszában szeletelt gombafej stb) díszítem.
1. A tojást és a répát megfőzzük, a sonkával az uborkával és a hagymával együtt felkockázzuk. 2. A tejfölt, majonézt összekeverjük, ízesítjük és belekeverjük a zselatin fixet, m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát és a parizert kis kockákra vágjuk, majd beleforgatjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, feloldjuk be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a sajtkrémmel és borssal összekeverjük, és állni hagyjuk. Beletesszük a többi hozzávalókat, és jól összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta-alapot puhára főzzük, majd leszűrjük. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és kihűtjük. Kockára vágjuk az almát, az uborkát és a burgonyát. Mind ezeket...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű