1 pohár joghurt, 1 közepes salátauborka, 4-5 gerezd fokhagyma, 1 EK olivaolaj, pár csepp citromlé, só
1. A hámozott uborkát egy durva reszelőn lereszelem és kinyomom.
2. A joghurtot egy tálba teszem, hozzáadom az uborkát és az átnyomott fokhagymát és jól elkeverem.
3. Utána hozzáteszem az olajat, kevés citromlevet, kevés sót, majd jól elkeverem.
4. Hűtve tálalom
A húst, almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk és kevés ecettel-, étolajjal megöntözzük.Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Összekeverjük 2 dl joghurttal híg...
Elkészítési idő: 10+30 perc Nehézség: Könnyű1. Az almát meghámozzuk, félbehasítva a magházát kimetsszük, húsát egycentis kockákra vágjuk, ahogyan a párizsit (sonkát), az uborkát, a főtt tojást, a főtt burgonyát és sárgarépát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA zöldségeket megtisztítom, kockákra vágom, enyhén sós vízben megfőzöm. Az almát is felkockázom anélkül, hogy a héját leszedném. A savanyú uborkát szintén kockára vágom. Az önte...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA baconszeleteket helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsire, majd a sütőben süssük szép pirosra, ropogósra. Ezután hűtsük ki egészen, majd csipkedjük apró darabokra. A tojásokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű