4 kisebb uborka (kb. 60 dkg), 25 dkg túró, 2 ek tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kisebb, piros húsú zöldpaprika, 1 kisebb sárgarépa, 1 ek mustár, 1 cs friss tárkony, só
1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk.
2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük.
3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, majd a nagyon apróra vágott piros húsú zöldpaprikát és a megreszelt sárgarépát.
4. Sóval, mustárral, összevágott tárkonylevéllel ízesítjük.
5. A túrós krémet a kivájt uborkákba töltjük, és tálalásig behűtjük.
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom. 2. A szalámit apróra vagdalom. 3. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval. 4. A masszát habzsákkal visszat...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűTojásokat hosszába félbe vágom , sárgáját kiveszem , krumplikat leszűröm , hozzáadok 5 dk vajat ,1 evőkanál tejfölt , csapott evőkanál mustárt ugyanannyi majonézt, sót , pici fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét felkockázzuk,vagy csíkokra szeljük. olajon kezdjük pirítani. Hozzá teszünk felszeletelt zöldpaprikát,karikára vágott vöröshagymát. Csíkokra szeletelt sonkát v....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz