20 dkg tehéntúró, 5 dkg natúr krémsajt, 3 ek tejföl, 1 ek natúr joghurt, 1 kígyóuborka, 1 lila hagyma, só, bors
1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia.
2. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk.
3. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A retket vékonyan hámozd meg, majd egy nagyobb lyukú (káposzta) reszelőn reszeld egy tálba. Sózd meg, majd hagyd állni 10 percet. Facsard ki és tedd egy tálba. Reszeld hozzá a fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tonhalkonzervről leöntöm a levet, majd a többi hozzávalóval alaposan elkeverem. Kenyérrel kínálom.
Elkészítési idő: 3 perc Nehézség: Könnyű1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük. 2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát. 3. Sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sült csirkét kisebb, körülbelül egyforma szeletekre vágjuk. A toast kenyereket a megszilárdult mártással (pecsenyelé) vékonyan megkenjük, ráhalmozzuk a húst, a reszelt sajtot, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz