5 tojás, 5 gerezd fokhagyma, 2 dkg vaj, csipet só
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom.
2. A fél sárgákat kiveszem.
3. A vajat felolvasztom, beleteszem a zúzott fokhagymát és a sót.
4. Egy-egy mokkáskanálnyit teszek a fél tojásokba és nyomban visszarakom a sárgáját.
5. Tetejüket az évszaknak megfelelő diszítőelemmel díszítem, esetleg fogvájóval megtűzhetem
1. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk és lereszeljük. 2. Hozzákeverjük a sajtot, a tormát, a mustárt és a majonézt, majd ízlés szerint sózzuk. 3. A tormás tojáskrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA salátához: A zöldségeket megfőzzük. Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers almát és ecetes uborkát. Elkészítjük az öntetet: a tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűEgy kg sertés vagy csirke máj,, bármely meg felel,, egy kg zsír szalonna, egy kg sertés hus, egy kg hagyma, fűszerek ízlés szerint, só, fehér bors, fahéj, szerbors, kevés majoránna...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű