6 tojás, 6 púpozott ek cukor, 6 ek víz, 8 púpozott ek liszt, 1 tk szódabikarbóna
1. A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a vízzel és a szódabikarbónával együtt még egy jó ideig keverjük (a régi szakácskönyvek 10 percet javasolnak).
2. Ezután tesszük bele felváltva a lisztet, meg a kemény habbá vert tojásfehérjét.
1. A hozzávalókat összekeverjük, és belesimítjuk egy 23 centis tortaformába, majd betesszük a hűtőbe. 2. Turmixoljuk össze a szedret, adjuk hozzá az édesítőt, és öntsük fel an...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét cukorral habosra verjük, hozzáadjuk a lisztet és a tojás sárgáját, ízlés szerint kakaót. Előmelegített sütőben megsütjük, majd ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsd be a sütőt 180 Celsius fokra, utána bélelj ki sütőpapírral egy csatos tortasütő formát! 2. Válaszd szét a tojásokat, majd a fehérjéket az eritrittel verd kemény habbá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszmorzsát és a pirított mogyorót egy tálban jól összekeverjük az olvasztott vajjal és a 2 evőkanál Nutellával. A keveréket belenyomkodjuk egy tortaformába. Nekem sok esetbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű